Що може бути кращим за домашній майонез? Лише той майонез, що приготували ще й на домашній соняшниковій олії холодного віджиму. А домашню олію відтепер можна готувати прямо на кухні. Ви ще не чули про оліє прес? Дізнатися більше про чудо пристрій та всі переваги приготування найкращої олії холодного віджиму у себе вдома, можна саме тут.
Майонез
На 4 порції
- пучка солі
- 2 яєчні жовтки
- 250 мл соняшникової олії холодного віджиму
- 2 столові ложки лимонного соку
- чайна ложка білого перцю
Приготування
- Усі інгредієнти повинні бути однакової температури.
- Відділіть яєчні жовтки від білків.
- Змішайте яєчні жовтки з сіллю та збийте до однорідної маси вручну або міксером.
- Продовжуючи постійно збивати, вливайте олію тоненькою цівкою.
- Збивайте, поки маса не загусне й не стане пружною.
- Додайте перець і лимонний сік, а потім знову змішайте.
Смачного!
Рекомендована техніка: