Для двох
- 1 стебло ревеню
- 2 банани
- 3 столові ложки кленового сиропу (або за смаком)
- 1 зірочка анісу
Готуємо:
У чашу блендера помістіть очищений від шкірки і нарізаний на шматочки середнього розміру ревінь. Влийте в чашу досить води, щоб покрити інгредієнт. Додайте зірочку анісу і кленовий сироп. Встановіть режим приготування при високій температурі HIGH і готуйте ревінь до м’якості. Видаліть зірочку анісу і збийте масу в гладку кремову текстуру. У процесі збивання додайте шматочки банана.
Рекомендована техніка:
Bine Volčič
Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію. |