Бананове пюре з ревенем і кленовим сиропом

_MG_4763

Для двох

  • 1 стебло ревеню
  • 2 банани
  • 3 столові ложки кленового сиропу (або за смаком)
  • 1 зірочка анісу

Готуємо:

У чашу блендера помістіть очищений від шкірки і нарізаний на шматочки середнього розміру ревінь. Влийте в чашу досить води, щоб покрити інгредієнт. Додайте зірочку анісу і кленовий сироп. Встановіть режим приготування при високій температурі HIGH і готуйте ревінь до м’якості. Видаліть зірочку анісу і збийте масу в гладку кремову текстуру. У процесі збивання додайте шматочки банана.

Рекомендована техніка:

Блендер з функцією приготування Gorenje BS 1600 E

Bine Volčič

Bine-Volcic  

Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію.
Для компанії Gorenje Bine Volčič підготував добірку корисних супів-пюре, які здивують читача незвичним поєднанням інгредієнтів та новими смаковими відчуттями, а також освіжаючі напої та страви для дитячого меню.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *