Складові на 4 персони:
- 500г моркви
- 1-шалот
- 200 мл соку моркви
- 200 мл води
- щіпка меленого духмяного перцю
- щіпка подрібненого кмину
- 2 столові ложки оливкової олії
- сіль
- мелений білий перець
- 150г йогурту без добавок
- 1 лайм
Готуємо:
При використанні блендера Gorenje з функцією підігріву встановіть режим низької температури Low. Додайте в блендер оливкову олію і нарізану кубиками моркву. Готуйте до тих пір, поки морква віддасть солодкий сік і злегка карамелізується. В моркву всипте дрібно нарізану цибулю-шалот, дрібку кмину, запашного перцю. Залийте інгредієнти морквяним соком наполовину з водою і продовжуйте варити в режимі Sauté / Simmer ще 20 хвилин. У режимі подрібнення збийте масу до стану крем-супу. Приправте сіллю, перцем і додайте чайну ложку соку лайма. Подавайте до столу з ложкою йогурту і цедрою лайма.
Рекомендована техніка:
Bine Volčič
Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію. |