7 простих порад щодо заморожування продуктів

frozen-not-frosted

У сучасному світі, де наше життя присвячено роботі, догляду за дітьми, прибиранню домівки, захопленням тощо, єдине, що нам справді потрібно, — це більше часу.
Ми вважаємо, що заморожування їжі дає змогу не лише готувати страви наперед, а й заощадити кошти.

Більше того, заморожування — це дуже зручний спосіб запобігти перезріванню фруктів і овочів, який дає змогу споживати їх, коли вони ще соковиті і багаті на свіжі поживні речовини.

1.Контролюйте порції

Стежте за тим, щоб заморожувати продукти в реалістичних порціях.
Таким чином, вам не доведеться розморожувати всю курку, коли ви готуєте тільки для себе.

2. Складіть список «Моя морозильна камера»

Переконайтеся, що ви знаєте вміст своєї морозилки, щоб не втрачати гроші та час.
Адже так легко забути, що у вас уже є три заморожених банани, і купити нові.

3. Охолоджуйте їжу

Замороження теплих або навіть гарячих страв сприятиме зміні температури вашого морозильника, і від цього інші продукти почнуть розморожуватись.

4. Складіть план харчування

Кажуть, що планування прийомів їжі — це справжній порятунок!
Ви можете влаштувати в неділю кулінарний день, приготувати їжу на весь тиждень і заморозити приготовані страви.
Уявіть собі, що все, що вам потрібно зробити, коли ви повернетеся додому, — це вийняти страву з морозилки й нагріти її в духовці/мікрохвильовій печі.
Так, це дійсно так просто.

5. Не все можна заморозити

Щоб стати професіоналом у заморожуванні, потрібно знати також, що заморожувати не варто.
Список того, що не можна заморожувати, починається з таких продуктів: зварені круто яйця, салат, огірок, йогурт без добавок, сир, зелень, яблука, кавун, смажені продукти, макарони тощо.

6. Стежте, щоб морозильна камера була заповненою

Ви знали, що майже порожня морозильна камера дорожча в експлуатації, ніж майже повна?
Холодне повітря не повинне циркулювати так сильно, як у майже порожній морозильній камері, і одні заморожені продукти зберігають замороженими інші.
Ось чому заповнена морозильна камера може допомогти вам заощадити енергію та гроші.

7. Заморожування не вбиває бактерії

Не пригадуєте, скільки часу вже зберігається заморожена страва?
Після розмороження вона дивна на вигляд?
Викиньте її.
А також не заморожуйте несвіжі продукти — заморожування не поліпшить якість або свіжість вашої їжі.

 

Немає намерзання — немає проблем: жодного льоду в холодильниках із морозильною камерою NoFrost

Щоб заморожувати їжу ще простіше, спробуйте холодильники з морозильною камерою NoFrost.
Технологія NoFrost не тільки запобігає накопиченню криги на продуктах і утворенню льоду на стінках морозильного відсіку; вона також дає змогу зберігати продукти в тій формі, у якій їх покладено на зберігання.
Завдяки цьому легше знайти потрібний продукт, а самі продукти зберігають свою якість, колір і аромат, тоді як доступний простір використовується максимально ефективно.
Крім того, поєднання інтенсивної циркуляції повітря та виведення вологи повністю усуває необхідність розморожування та очищення від льоду.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *