Ніжне й хрустке, а найголовніше – приготоване вдома з любов’ю та з найкращих складників вівсяне печиво послугує як здоровим варіантом підобідку, так і прекрасним доповненням до вечірнього сімейного чаювання. А ще має сподобатись дітям, вони навіть не здогадаються, що там є вівсянка.
Складові:
- 1 склянка вівсяних пластівців
- 3 ст. л. пшеничного борошна
- 3-4 ст. л. цукру
- 1-2 ч. л. кориці
- цедра апельсина
- 2 ст. л. рідкого меду
- 100 г вершкового масла
Готуємо:
- Поєднай у мисці вівсяні пластівці, борошно, цукор і корицю. Гарненько перемішай. Сюди ж натри цедру апельсина та влий рідкий мед. У сотейнику або у мікрохвильовці розтопи вершкове масло та об’єднай з сумішшю. Вимішай тісто для печива.
- Розігрій духову шафу до 170 С, деко простели папером для випікання. Сформуй печиво у формі кульок, виклади на деко. Випікай близько 15 хвилин.
Приємного чаювання!
Рекомендована техніка:
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |