Здивуйте своїх рідним смачною стравою. Для приготування легкої закуски нам знадобиться:
- 3 яйця
- 50 г сиру (пармезан)
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л борошна
- 100 мл молока
- пучка мускатного горіху
- морська сіль
- Налаштувати температуру у духовій шафі на позначці 190 С.
- Приготувати соус: розігріти в сковороді вершкове масло, заварити борошно, влити молоко і перемішувати поки соус не стане густим і однорідним. Зняти з вогню і додати мускатний горіх. Перемішати.
- Відокремити жовтки від білків. Жовтки посолити і збити міксером, додати соус і ще трохи збити.
- Сир натерти на тертці, поєднати з жовтками. Білки посолити, збити міксером в міцну піну, акуратно ввести їх в жовткову масу і перемішати.
- Розкласти отриману масу по невеликих термостійких формах, заповнюючи їх на 2/3, потім поставити в духовку на 10-15 хвилин. Ось і все 🙂 це неймовірно смачно, ніжно і сирно.
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |