Рецепт нагетсів із червоної сочевиці

red_lentil_nuggets

Інгредієнти:

● 300 г батату;
● 1,25 ч. л. солі;
● 400 г вареної розділеної червоної сочевиці;
● 1,25 ч. л. часникового порошку;
● 2 ч. л. суміші гарам масала;
● 1 ст. л. цибулевого порошку;
● 0,25 ч. л. порошку чилі;
● 40 г тертого пармезану;
● 90 г в’ялених помідорів;
● 1 яйце.

Інгредієнти для панірування:

● панірувальна суміш;
● 2 яйця.

Інструкції:

Насипте 1 ч. л. солі на 300 г тонко потертого батату. Змішайте та залиште на 10 хвилин. Додайте в кухонний комбайн 400 г вареної червоної сочевиці. Змішуйте впродовж 2 хвилин. Перемістіть сочевицю у велику миску. Перемістіть сочевицю у велику миску. Додайте 1,25 ч. л. часникового порошку, 2 ч. л. суміші гарам масала та 1 ст. л. цибулевого порошку, 0,25 ч. л. порошку чилі, 40 г тертого пармезану, 90 г нарізаних в’ялених помідорів і 1 яйце. Злийте рідину з тертих бататів, додайте їх до миски та добре перемішайте. Сформуйте нагетси вагою 30–35 г. Змастіть кожен нагетс яйцем і вкрийте панірувальною сумішшю. Помістіть нагетси на мілке перфороване деко для випікання. Виберіть режим AirFry і розігрійте духову шафу до 200 °C. Вставте деко на рівень 4 та випікайте нагетси впродовж 20 хвилин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *