Рецепт вафель із вишневою сальсою

waffles_with_cherry_salsa

Потіште внутрішнього ласуна неймовірними вафлями під вишневою сальсою та морозивом. Чудовий спосіб скористатися дарами літа на повну!

Інгредієнти для сальси:

  • 400 г вишень
  • 30 г меду
  • 1 ч. л. лимонної цедри
  • 50 г сушеної журавлини
  • 50 г смажених фісташок
  • невеликий пучок свіжої м’яти

Інгредієнти для вафель:

  • 150 г борошна
  • 5 г розпушувача
  • 30 г цукру
  • 0,25 ч. л. солі
  • 250 мл молока
  • 1 яйце
  • 30 г вершкового масла
  • 1 ч. л. ванільного екстракту

Інструкції:

Додайте 1 яйце до 250 мл молока. Додайте 1 ч. л. ванільного екстракту й розмішайте. Змішайте 150 г борошна та 30 г цукру. Додайте 5 г розпушувача, 0,25 ч. л. солі та розмішайте. Влийте вологі інгредієнти. Додайте 30 г розтопленого масла та розмішайте. Відкладіть. Очистьте 400 г вишень від кісточок. Розріжте їх на чотири частини. Додайте 1 ч. л. тертої лимонної цедри. Подрібніть 50 г смажених фісташок. Додайте невеликий пучок свіжої м’яти. Додайте 50 г сушеної журавлини, 30 г меду та розмішайте. Приготуйте вафлі. Подавайте з вишневою сальсою та ванільним морозивом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *