Потіште внутрішнього ласуна неймовірними вафлями під вишневою сальсою та морозивом. Чудовий спосіб скористатися дарами літа на повну!
Інгредієнти для сальси:
- 400 г вишень
- 30 г меду
- 1 ч. л. лимонної цедри
- 50 г сушеної журавлини
- 50 г смажених фісташок
- невеликий пучок свіжої м’яти
Інгредієнти для вафель:
- 150 г борошна
- 5 г розпушувача
- 30 г цукру
- 0,25 ч. л. солі
- 250 мл молока
- 1 яйце
- 30 г вершкового масла
- 1 ч. л. ванільного екстракту
Інструкції:
Додайте 1 яйце до 250 мл молока. Додайте 1 ч. л. ванільного екстракту й розмішайте. Змішайте 150 г борошна та 30 г цукру. Додайте 5 г розпушувача, 0,25 ч. л. солі та розмішайте. Влийте вологі інгредієнти. Додайте 30 г розтопленого масла та розмішайте. Відкладіть. Очистьте 400 г вишень від кісточок. Розріжте їх на чотири частини. Додайте 1 ч. л. тертої лимонної цедри. Подрібніть 50 г смажених фісташок. Додайте невеликий пучок свіжої м’яти. Додайте 50 г сушеної журавлини, 30 г меду та розмішайте. Приготуйте вафлі. Подавайте з вишневою сальсою та ванільним морозивом.