Гарбузово-апельсиновий коктейль

горенье-2-1

Цей сонячний напій здатен зарядити енергією навіть таку сову як я. Простий у приготуванні коктейль, який до того ж чудово смакує.

на 2 порції

  • 120 г замороженого гарбузового пюре
  • сік 2х апельсинів
  • 2 ст.л  меду або тростинного цукру
  • 1 ч.л насіння льону
  • 1 ч.л ванільного екстракта

Заморожене гарбузове пюре нарізати на невеличкі шматочки. Помістити всі інгредієнти у чашу блендера і збити до однорідної текстури. Смачного!

Рекомендована техніка:

Блендер Gorenje BSM 600 W

Едуард Насиров

Eduard-Nasyrov-Insta-6 На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *