Цей сонячний напій здатен зарядити енергією навіть таку сову як я. Простий у приготуванні коктейль, який до того ж чудово смакує.
на 2 порції
- 120 г замороженого гарбузового пюре
- сік 2х апельсинів
- 2 ст.л меду або тростинного цукру
- 1 ч.л насіння льону
- 1 ч.л ванільного екстракта
Заморожене гарбузове пюре нарізати на невеличкі шматочки. Помістити всі інгредієнти у чашу блендера і збити до однорідної текстури. Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |