Гарбузове рагу з копченими ковбасками

pumpkin stew_watermark

Гарбузове рагу можливо і поступається у поживності рагу з картоплі, але за смаковими властивостями точно не менш смачне. Прості інгредієнти дають волю Вашій кулінарній фантазії. Наприклад, можна замінити частину гарбуза картоплею, ріпчасту цибулю – цибулькою порей, додати свіжих або в’ялених помідорів, томатної пасти. Разом з кукурудзою можна додати до рагу замороженого зеленого горошку. Пограйтесь зі спеціями: кумин надасть східних ноток, перець чилі – мексиканських мотивів. Ця страва передбачає безліч перевтілень. Готувати найкраще у сотейнику з товстим дном.

Що знадобиться

  • 800 г шматочків гарбуза
  • 200 г ковбасок міні салямі
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 1 ріпчаста цибулька
  • 1 зубочок часнику
  • 3-4 ст.л. кетчупу
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • Сіль, чорний перець
  • листочки петрушки

1.Гарбуз очистити від шкоринки і нарізати великими кубиками. Цибулю дрібно накраяти. Розігріти у глибокому сотейнику рослинну олію та підсмажити цибулю і гарбуз до золотистого відтінку.

2.Додати ковбаски, кукурудзу, кетчуп і 250-300 мл. кропу, а краще бульйону. Посолити, поперчити, перемішати і довести до кипіння. Тушкувати на маленькому вогні до готовності, близько 20 хвилин.

3.Страву подавати до столу гарячою, з подрібненою петрушкою. Оригінально використати замість звичної тарілки форму з-під гарбуза.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje G6N50RW

cw24ccp

Сотейник Gorenje CW 24 CCP

 

Зоряна Івченко

 

Зоряна Івченко

 

 

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *