Хрусткі та поживні картопляні вафлі – це чудовий варіант для сніданку вихідного дня. До того ж цій страві можна кожного разу надавати нових відтінків, замінюючи одні пряні трави на інші. Упевнений, що з даним рецептом Ви відкриєте для себе й нові смаки.
На 5-6 шт.
- 500 г відвареної картоплі
- 1 стакан борошна
- 2 шт. яєць
- 1 стакан молока
- 4 ст. л. оливкової олії
- 1,5 ч.л. розпушувача для тіста
- 1 ст.л. подрібнених пряних трав
- сіль, перець за смаком
- 50 г гарбузового насіння
Готуємо
Відварену картоплю розім’яти в пюре, додати олії, теплого молока, вбити яйця і добре все перемішати. До пюре просіяти борошно разом з розпушувачем, додати сіль та перець, мускатний горіх та розмарин. Вимішати до однорідної текстури. Всипати гарбузового насіння і ще раз перемішати. Випікати у вафельниці як звичайні пухкі вафлі. До столу подавати гарячими – зі сметаною, домашнім кетчупом, аджикою, сиром або овочевим салатом. Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |