Картопляні вафлі з пряними травами

горенье-1_water

Хрусткі та поживні картопляні вафлі – це чудовий варіант для сніданку вихідного дня. До того ж цій страві можна кожного разу надавати нових відтінків, замінюючи одні пряні трави  на інші. Упевнений, що з даним рецептом Ви відкриєте для себе й нові смаки.

На 5-6 шт.

  • 500 г відвареної картоплі
  • 1 стакан борошна
  • 2 шт. яєць
  • 1 стакан молока
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • 1,5 ч.л. розпушувача для тіста
  • 1 ст.л. подрібнених пряних трав
  • сіль, перець за смаком
  • 50 г гарбузового насіння

Готуємо

Відварену картоплю розім’яти в пюре, додати олії, теплого молока, вбити яйця і добре все перемішати. До пюре просіяти борошно разом з розпушувачем, додати сіль та перець, мускатний горіх та розмарин. Вимішати до однорідної текстури. Всипати гарбузового насіння і ще раз перемішати. Випікати у вафельниці як звичайні пухкі вафлі. До столу подавати гарячими – зі сметаною, домашнім кетчупом, аджикою, сиром або овочевим салатом. Смачного!

Рекомендована техніка:

Вафельниця Gorenje SM 703 BK

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *