Картопляні млинці з індійськими спеціями

vegan_potato_cakes_1

Цей чудовий рецепт легко готувати, він стане особливо в пригоді любителям індійських спецій! Картопляні млинці з індійськими спеціями ідеально підходять у складні дні, коли хочеться чогось смачненького, але часу на приготування обмаль.

Інгредієнти:

  • 400 г відвареної картоплі;
  • 140 г консервованого нуту (без рідини);
  • 0,5 ч. л. меленого кмину;
  • 0,5 ч. л. цибулевого порошку;
  • 1 ч. л. суміші гарам масала;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 0,5 пучка петрушки;
  • 1 ч. л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

Додайте 400 г нарізаної кубиками відвареної картоплі, що охолола, у велику миску. Зробіть картопляне пюре. Додайте 140 г консервованого нуту без рідини. Додайте 0,5 ч. л. меленого кмину, 0,5 ч. л. цибулевого порошку, 1 ч. л. суміші гарам масала й 0,5 ч. л. солі. Добре перемішайте. Сформуйте 8 картопляних млинців. Розігрійте 1 ч. л. рослинної олії на сковорідці з антипригарним покриттям. Смажте млинці по 2 хвилини на кожній стороні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *