Цей чудовий рецепт легко готувати, він стане особливо в пригоді любителям індійських спецій! Картопляні млинці з індійськими спеціями ідеально підходять у складні дні, коли хочеться чогось смачненького, але часу на приготування обмаль.
Інгредієнти:
- 400 г відвареної картоплі;
- 140 г консервованого нуту (без рідини);
- 0,5 ч. л. меленого кмину;
- 0,5 ч. л. цибулевого порошку;
- 1 ч. л. суміші гарам масала;
- 0,5 ч. л. солі;
- 0,5 пучка петрушки;
- 1 ч. л. рослинної олії.
Спосіб приготування:
Додайте 400 г нарізаної кубиками відвареної картоплі, що охолола, у велику миску. Зробіть картопляне пюре. Додайте 140 г консервованого нуту без рідини. Додайте 0,5 ч. л. меленого кмину, 0,5 ч. л. цибулевого порошку, 1 ч. л. суміші гарам масала й 0,5 ч. л. солі. Добре перемішайте. Сформуйте 8 картопляних млинців. Розігрійте 1 ч. л. рослинної олії на сковорідці з антипригарним покриттям. Смажте млинці по 2 хвилини на кожній стороні.