Кремовий смузі з інжиром та корицею

smoothie_figs

Цей кремовий ніжний смузі з ароматом кориці стане відмінним початком дня. У той час, коли всі шукають, яких би вітамінів купити, у вас є прекрасна можливість все зробити самостійно і зарядитися енергією на весь день. Справжній еліксир бадьорості у зручній пляшечці. Помістіть всі інгредієнти в ємність, збийте, замініть кришечку і вперед – до нових відкриттів.

Складові:

  • 1 ½ скл. мигдалевого молока
  • 3-4 шт. свіжого інжиру
  • 1 ½ заморожених банани
  • 1/3 скл. вівсяних пластівців
  • 1 ст. л. лляного насіння
  • ½ ч. л. кориці

Приготування:

  1. Щоб приготувати цей смузі потрібно заздалегідь заморозити банани. Найкраще використовувати переспілі, вони солодші. Очистити банан від шкірки, порізати на шматочки та заморозити у спеціальному пакеті із застібкою.
  2. Інжир нарізати довільно.
  3. Всі підготовлені інгредієнти помістити в ємність блендера, закрити кришкою і збивати до однорідної консистенції.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Смузі-блендер Gorenje BSM600W

Анна Мітякіна

 

Anna-Mitialina

 

З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *