Цей кремовий ніжний смузі з ароматом кориці стане відмінним початком дня. У той час, коли всі шукають, яких би вітамінів купити, у вас є прекрасна можливість все зробити самостійно і зарядитися енергією на весь день. Справжній еліксир бадьорості у зручній пляшечці. Помістіть всі інгредієнти в ємність, збийте, замініть кришечку і вперед – до нових відкриттів.
Складові:
- 1 ½ скл. мигдалевого молока
- 3-4 шт. свіжого інжиру
- 1 ½ заморожених банани
- 1/3 скл. вівсяних пластівців
- 1 ст. л. лляного насіння
- ½ ч. л. кориці
Приготування:
- Щоб приготувати цей смузі потрібно заздалегідь заморозити банани. Найкраще використовувати переспілі, вони солодші. Очистити банан від шкірки, порізати на шматочки та заморозити у спеціальному пакеті із застібкою.
- Інжир нарізати довільно.
- Всі підготовлені інгредієнти помістити в ємність блендера, закрити кришкою і збивати до однорідної консистенції.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Анна Мітякіна
|
З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”. |