Груші і мед створюють класичне осіннє поєднання. Додавши до них всього декілька інгредієнтів отримуємо щось нове і дивовижне. Легка текстура, приємний відтінок зеленого, який дає свіжий шпинат – все це не лише смачно, але й естетично. І навіть тих, хто скептично ставиться до поєднання груші, мигдального молока і шпинату, приємно здивує смак. Осінь – справжня пора відкриттів і насолод.
Складові:
- 1 скл. мигдалевого молока
- 1 скл. шпинату
- 1 скл. заморожених груш
- ½ скл. грецького йогурту
- 1 ч. л. меду
- ½ ч. л. натертого свіжого імбиру
- ½ ч. л. ванільного екстракту
Приготування:
- Груші необхідно очистити від шкірки і серцевини. Нарізати довільними шматочками, помістити в спеціальний пакет із застібкою або харчовий контейнер і відправити до морозильної камери на 2-3 години.
- Імбир очистити та натерти на дрібній тертушці.
- Шпинат помити та просушити паперовим рушником.
- Всі інгредієнти помістити в чашу блендера, закрити кришкою і збивати до однорідної консистенції.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Анна Мітякіна
|
З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”. |