Суп з нуту

cicerikina juha

Складові на 2 персони

  • 200г підготовленого нуту
  • 1 картоплина
  • ½ цибулі-порею
  • 1 зубчик часнику
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 шматочок вершкового масла
  • 500 мл води, або овочевого бульйону
  • сіль
  • мелений білий перець

Соус песто з петрушки

  • 1 пучок свіжої петрушки
  • 100 мл оливкової олії
  • 1 столова ложка тертого пармезану
  • мелений білий перець

Для подачі

2 скибочки французького хліба

Приготування

1.Для того щоб приготувати нут, в першу чергу його потрібно замочити на 4-5 годин у холодній воді з розрахунку 1 стакан нуту на 3-4 склянки води. По закінченню часу необхідно злити воду в якій замочувався нут і налити свіжої води для подальшого приготування (так щоб вода покривала горох). Варять нут на середньому вогні хвилин 40.

2.При використанні блендера Gorenje з функцією підігріву встановіть режим високої температури HIGH. У чашу блендера влийте оливкову олію, додайте подрібнену цибулю-порей і часник. Сюди ж відправте нарізану кубиками картоплю і зварений нут. Влийте у чашу блендера рідину і доведіть до кипіння. Переведіть блендер в режим Sauté / Simmer і варіть ще 20 хвилин, або до м’якості картоплі. За готовності збийте суп в гладку кремову текстуру на найвищій швидкості. Додайте трохи вершкового масла і приправте готовий крем-суп сіллю і перцем за смаком.

3.Приготувати песто дуже просто: достатньо подрібнити всі інгредієнти за допомогою блендера і приправити свіжозмеленим перцем. Готовий крем-суп подавати до столу з тостами французького хліба і песто.

Рекомендована техніка:

Блендер з функцією приготування Gorenje BS 1600 E

Блендер Gorenje HB 804 QR

Bine Volčič

Bine-Volcic  

Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію.
Для компанії Gorenje Bine Volčič підготував добірку корисних супів-пюре, які здивують читача незвичним поєднанням інгредієнтів та новими смаковими відчуттями, а також освіжаючі напої та страви для дитячого меню.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *