Складові на 4 персони
- 1 кг селери
- 1 цибулина
- 3 столові ложки оливкової олії
- 1 літр овочевого або курячого бульйону
- 100г сиру горгонзоли
- сіль
- мелений білий перець
Готуємо:
Очищену і нарізану кубиками цибулю з селерою відправте разом з оливковою олією в жароміцний сотейник. Приправте овочі сіллю і перцем. Розігрійте духовку до 200 ° С і поставте овочі запікатися на 20 хвилин. Селера має стати м’якою, а цибуля злегка підсмаженою. Готові овочі пересипте в чашу блендера з функцією підігріву. Встановіть режим приготування при високій температурі (High), залийте овочі бульйоном і кип’ятіть близько 5 хвилин. Готовий суп збийте у блендері. Коли суп охолоне, додайте горгонзолу або будь-який інший сир з блакитною пліснявою.
Рекомендована техніка:
Bine Volčič
Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію. |