Сирна запіканка з ананасом

Pineapple cottage cheese baked pudding. Selective focus.

Як урізноманітнити звичну сирну запіканку до сніданку ? Та дуже просто – додати в неї ананас. Якщо є можливість, то свіжий, а якщо немає, то підійде і консервований, всім знайомі кільця ананасу. У запеченому вигляді соковитий та солодкий ананас заграє новими фарбами. І звичайна запіканка відразу змінить свій смак, ось побачите! А який аромат буде, просто немає слів!

Складники

  • 500 г сиру
  • 2 яйця
  • 5 кілець консервованого ананасу
  • 50 г вершкового масла
  • 3 ст.л. манної крупи
  • 50 г родзинок
  • 50 г цукру
  • 5 крапель ванільного екстракту

Приготування

1.Вершкове масло розтопити у мікрохвильовій печі. Промити та обсушити родзинки.
2.Сир разом з яйцями, цукром, ванільним екстрактом і розтопленим вершковим маслом збити міксером. Вмішати манку і родзинки.                                                                          3.Викласти масу в керамічну або скляну форму діаметром 22-24 см., змащену вершковим маслом. Поверх розкласти кружечки ананаса. Запікати в духовій шафі 45 хвилин при 180 градусах. Подавати до столу теплою або холодною.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO53CLI

Міксер Gorenje ME 500 N

Зоряна Івченко

 

Зоряна Івченко

 

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *