Азійський салат зі спаржевою квасолею

Asian green beans salad. Selective focus

Східна кухня в першу чергу приваблює своїм яскравим смаком та багатим ароматом приготованих страв. Знайомство з азійськими стравами можете розпочати з рецепту теплого салату, в якому гармонійно поєднуються арахіс, рибний соус, кільця цибулі-фрі та стручкова квасоля.

Складові:

  • 600 г стручкової квасолі
  • 2 ріпчастих цибулини
  • олія для обсмажування у фритюрі
  • 50 г смаженого арахісу
  • 2 ст. л. рибного соусу
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. рисового оцту

Приготування:

  1. Квасолю промити та відрізати черешки. Бланшувати квасолю 7-10 хв. в підсоленому окропі. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою.
  2. Цибулю нарізати тоненькими кільцями. У сотейнику розігріти олію і обсмажити цибулю до хрумкої текстури та коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник.
  3. Арахіс подрібнити. У мисці змішати оцет, рибний соус, цукор і 2 ст. л. олії, що залишились від обсмажування цибулі.
  4. Квасолю та арахіс поєднати з соусом, перемішати. Посипати салат смаженою цибулею і подавати до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje GW6NINI

cw24ccp

Посуд CW 24 CCP

Зоряна Івченко

 

Зоряна Івченко

 

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *