на 4 порції
- 4 буряки
- 300 г м’якого козячого сиру
- 300 г салату корн
- 3 столові ложки оливкової олії холодного віджиму
- 1 столова ложка бальзамічного оцту
- 1 чайна ложка меду
1.Увімкніть у духовці режим «класичний нагрів (зверху + знизу)», задайте температуру 200С.
2.Буряк помийте, загорніть у фольгу, покладіть на решітку, встановлену на середньому рівні духовки, і запікайте 40 хвилин, поки буряк не стане м’яким. Акуратно привідкрийте фольгу та проколіть буряк тонким ножем. Якщо буряк м’який і ніж входить легко, то буряк готовий. Дістаньте буряк із фольги, дайте йому трохи охолонути, очистьте від шкірки й наріжте кружечками товщиною 1 см.
3.У невеликій мисці змішайте мед із бальзамічним оцтом до однорідної маси, влийте оливкову олію й добре перемішайте. Викладіть корн на великий таріль, зверху покладіть теплий буряк і козячий сир та полийте заправкою.
Рекомендована техніка:
Олена Колдунова
Автор кулінарної книги “Нет времени готовить?” , відомий у Росії фуд-фотограф і фуд стиліст. Основне кулінарне кредо: незважаючи на квапливий ритм життя сучасного мешканця мегаполісу потрібно і можливо встигати готувати для себе і рідних. Запропоновані Оленою рецепти готуються швидко і не потребують особливих вмінь, а результат буде виглядати, як на фото. Ми тішимося тим, що саме Олена Колдунова стала автором збірки рецептів для нової висококласної лінійки побутової техніки Gorenje Infinity. |