Вівсяне печиво (відео-рецепт)

oats_cookies

Ніжне й хрустке, а найголовніше – приготоване вдома з любов’ю та з найкращих складників вівсяне печиво послугує як здоровим варіантом підобідку, так і прекрасним доповненням до вечірнього сімейного чаювання. А ще має сподобатись дітям, вони навіть не здогадаються, що там є вівсянка.

Складові:

  • 1 склянка вівсяних пластівців
  • 3 ст. л. пшеничного борошна
  • 3-4 ст. л. цукру
  • 1-2 ч. л. кориці
  • цедра апельсина
  • 2 ст. л. рідкого меду
  • 100 г вершкового масла

Готуємо:

  1. Поєднай у мисці вівсяні пластівці, борошно, цукор і корицю. Гарненько перемішай. Сюди ж натри цедру апельсина та влий рідкий мед. У сотейнику або у мікрохвильовці розтопи вершкове масло та об’єднай з сумішшю. Вимішай тісто для печива.
  2. Розігрій духову шафу до 170 С, деко простели папером для випікання. Сформуй печиво у формі кульок, виклади на деко. Випікай близько 15 хвилин.

Приємного чаювання!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO637INI

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *