Такі тарталетки можна приготувати і собі на сніданок, і для друзів, наприклад, коли збираєтесь на дачі або плануєте вилазку на природу. Вони послугують чудовим варіантом легкого перекусу.
На 6 порцій:
- 200 г готового пісочного тіста
- 1 перець
- 1 невеликий баклажан
- 2 помідори
- 1 невеликий кабачок
- жменя оливок
- 1 ч. л. каперсів
- 1 зубчик часнику
- 1 велике яйце
Заливка:
- 120 мл сметани
- 40 г пармезану
- сіль і перець за смаком
- щіпка орегано
Готуємо:
- Тісто розкачати і викласти у форми, зверху застелити пергаментом або фольгою і викласти горох або квасолю, які не дадуть тісту піднятися. Випікати 15 хвилин при 180°С.
- Перець, баклажан і кабачок нарізати дрібними кубиками і обсмажити на 1 ст. л. оливкової олії до м’якості. Додати до овочів оливки, каперси, подрібнений часник і помідори. З помідорів вийняти серцевину (насіння і сік). Перемішати всі інгредієнти.
- Наповнити тарталетки начинкою. У чаші блендером змішати всі складові для заливки. Вилити заливку в формочки з овочами.
- Випікати тарталетки 25 хвилин при 180°С. Готові тарталетки остудити і подавати теплими або холодними до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
|
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |