Тарталетки з овочами і оливками

tart

Такі тарталетки можна приготувати і собі на сніданок, і для друзів, наприклад, коли збираєтесь на дачі або плануєте вилазку на природу. Вони послугують чудовим варіантом легкого перекусу.

На 6 порцій:

  • 200 г готового пісочного тіста
  • 1 перець
  • 1 невеликий баклажан
  • 2 помідори
  • 1 невеликий кабачок
  • жменя оливок
  • 1 ч. л. каперсів
  • 1 зубчик часнику
  • 1 велике яйце

Заливка:

  • 120 мл сметани
  • 40 г пармезану
  • сіль і перець за смаком
  • щіпка орегано

Готуємо:

  1. Тісто розкачати і викласти у форми, зверху застелити пергаментом або фольгою і викласти горох або квасолю, які не дадуть тісту піднятися. Випікати 15 хвилин при 180°С.
  2. Перець, баклажан і кабачок нарізати дрібними кубиками і обсмажити на 1 ст. л. оливкової олії до м’якості. Додати до овочів оливки, каперси, подрібнений часник і помідори. З помідорів вийняти серцевину (насіння і сік). Перемішати всі інгредієнти.
  3. Наповнити тарталетки начинкою. У чаші блендером змішати всі складові для заливки. Вилити заливку в формочки з овочами.
  4. Випікати тарталетки 25 хвилин при 180°С. Готові тарталетки остудити і подавати теплими або холодними до столу. 

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO75SY2B

Блендер Gorenje HBX603HC

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *