Сирники з вівсянкою і бананом

pancakes with banana and cottage cheese .selective focus

Складники:

  • 500 гр. кисломолочного сиру
  • 1 банан
  • 1 яйце
  • 60 гр. цукру
  • 50 гр. вівсяних пластівців
  • 75 гр. житнього борошна
  • рослинна олія

Готуємо

1.За допомогою міксера збиваємо яйця з цукром у пишну масу, доки цукор повністю не розчиниться. Додаємо до збитих яєць сир, просіяне борошно, вівсяні пластівці і ретельно все перемішуємо. Нарізаємо банан на шматочки та вмішуємо їх у тісто.

2.На розігріту пательню щедро наливаємо рослинної олії. Коли олія добре розігріється, викладаємо столовою ложкою тісто, злегка приплющуємо, щоб сформувався сирник.

3.Підсмажуємо сирники з обох боків до набуття золотистого відтінку. Подаємо до столу зі сметаною.


Рекомендована техніка:

Кухонний комбайн Gorenje MMC 800 W

Сковорідка Gorenje CW 24 FCP

Зоряна Івченко

Зоряна Івченко  

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *