Мушлі, фаршировані фаршем і шпинатом

meat

Мушлі або конкільоні з фаршем – це дуже проста в приготуванні страва, при цьому надзвичайно смачна і поживна, як і більшість блюд італійської кухні. Влаштуйте святковий вечір і неодмінно здивуйте гостей новою стравою, яка має ефектний вигляд та довершений смак.

Приготуйте фарш з нежирної відвареної телятини, так страва буде легшою для засвоєння.

Складові

на 6 порцій:

  • 30-35 штук мушель-конкільоні
  • 400 г фаршу
  • 150-200 г сиру
  • 1 яйце
  • 2 цибулини
  • 2-3 зубчики часнику
  • 100 мл вершків
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 100 г шпинату
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Готуємо:

  1. Відварити телятину, перемолоти в фарш за допомоги м’ясорубки.
  2. Цибулю обсмажити на оливковій олії, додати її до м’яса і перемішати.
  3. Шпинат помити, висушити, дрібно порізати і додати до фаршу.
  4. Фарш посолити і поперчити за смаком.
  5. Мушлі відварити до напівготовності – 5-7 хвилин.
  6. Приготувати соус:  яйце збити вінчиком, влити вершки і додати томатну пасту. Ще раз гарненько збити.
  7. Фарширувати мушлі м’ясною начинкою. Акуратно скласти конкільоні з фаршем в форму. Залити готовим соусом і присипати зверху тертим сиром.
  8. Розігріти духовку до 180 градусів. Накрити форму фольгою і випікати 30-40 хвилин. Зняти фольгу і випікати ще 10 хвилин.

Рекомендована техніка:

М’ясорубка Gorenje MG1600W

Плита Gorenje EC55CLI1

Elza Brook

 

 

Фуд. фтограф та фуд. стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *