Грибний паштет з сиром та зеленню

gribnoy pashtet

Доброго дня 🙂 Сьогодні я пропоную вам дуже смачну й ароматну закуску з грибів, домашнього сиру та зелені. Рекомендую спробувати приготувати 🙂 Для 4х порцій вам необхідно взяти:

  • 300 г печериць
  • 1 червона цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 ч.л. чебрецю
  • сіль і перець за смаком
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 стебло селери
  • 100 мл. вершків середньої жирності
  • 200 г сиру домашнього середньої жирності
  • пучок зелені
  • багет
  1. Хліб нарізати і підсушити в тостері.
  2. Гриби, цибулю, часник і селеру дрібненько накраяти. На оливковій олії обсмажити овочі до м’якості – хвилин 5-7, постійно помішуючи. Додати сіль, перець, прянощі. Подрібнити зелень. До грибів додати вершки і протушкувати ще 1-2 хвилини. Остудити.
  3. У мисці змішати сир, зелень і 2/3 грибної суміші. Збити за допомогою блендера до стану пюре.  Додати решту грибів і перемішати.
  4. Підсмажені тости змастити грибним паштетом і насолоджуватися. Смачного!

Рекомендована техніка:

Тостер Gorenje T 850 BK

  Блендер Gorenje HBX 884 QE

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *