Готуємо разом бельгійські вафлі

Waffles_1-watermark

Приготування бельгійських вафель разом з дітьми – це балощі виключно для сніданку вихідного дня. У вихідний день батьки зазвичай пом’якшують свої правила і можуть дозволити розпочати сніданок з десерту. Для дітей справжнє задоволення, – адже вафлі щедро посипаються цукровою пудрою, прикрашаються ягодами. Також малюкам подобається спостерігати за тим, як всього за пару хвилин з рідкого тіста готуються хрусткі вафлі.

Запропонований рецепт бездріжджового тіста простий у приготуванні, так як складові інгредієнти виявляться під рукою – борошно, оливкова олія, молоко, яйця.

Для 10 вафель

Складники

  • 1 склянка борошна (склянка на 240 мл.)
  • 2 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 1 ст.л. цукру
  • ¼ склянки оливкової олії (60 мл.)
  • 1 склянка молока (240 мл.)
  • 1 яйце (відділити жовток і білок)

Готуємо

1.В окремій ємності змішуємо сухі інгредієнти

2.Збиваємо вінчиком жовток, додаємо молоко і оливкову олію, з’єднуємо з сухою сумішшю. Вимішуємо тісто до однорідності.

3.Міксером збити білок у міцну піну ( 2 хв.), з’єднати з тістом.

4.Розігріти вафельницю і випікати вафлі до готовності.

5.Вафлі перекласти на решітку і посипати цукровою пудрою.

Рекомендована техніка:

Вафельниця Gorenje SM 703 BK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *