Кольорові макарони під кремовим соусом із тофу

colorful_pasta_with_creamy_tofu_sauce_2

Ця проста барвиста кремова страва легка та смачна. Потіште себе кремовим соусом із тофу й обсмаженими грибами. Страва на щодень, яка підіймає настрій і наповнює енергією.

Інгредієнти

●      150 г кольорових макаронів
●      300 г м’якого тофу
●      2 зубчики часнику
●      1 ст. л. дрібно порізаного імбиру
●      1 ч. л. цукру
●      1,5 ч. л. солі
●      1 ч. л. порошку з п’яти спецій
●      2 ст. л. кунжутної олії
●      100 мл соєвих вершків
●      150 г ерінгів
●      2 ст. л. подрібненого базиліку
●      свіжий перець чилі для прикраси

Мілко подрібніть 1 ст. л. імбиру та 2 зубчики часнику. Помістіть 300 г м’якого тофу в чашу для змішування та додайте подрібнений часник з імбирем. Додайте 1,5 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру та 1 ч. л. порошку з п’яти спецій. Влийте 2 ст. л. кунжутної олії та змішайте соус за допомогою занурювального блендера. Змішуйте до однорідної консистенції та за потреби долийте кілька столових ложок води. Приготуйте 150 г кольорових макаронів у підсоленому окропі (al dente). Наріжте великими шматками 150 г ерінгів і обсмажуйте їх протягом близько 5 хвилин. Помістіть на сковорідку готові макарони та перемішайте. Зверху полийте соусом із тофу та додайте 2 ст. л. подрібненого базиліку. Перед подаванням на стіл прикрасьте свіжим перцем чилі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *