Дітям особливо сподобаються ніжні, з легким солодкуватим смаком, тюфтельки на шпажках. Ці м’ясні кульки можна заморозити, щоб в гарну погоду – швиденько підсмаживши їх на оливковій олії та нанизавши на шпажки – влаштувати маївку.
Легко готувати та смачно з’їсти на природі.
Складники
- 2 курячих грудки
- 1 зелене яблуко
- 25 гр. пармезану
- 2 ст.л. сухих хлібних крихт
- 1 червона цибуля
- 1 ст.л. оливкової олії
- 2 ст.л. борошна ( пшеничного або кукурудзяного)
- італійські приправи на смак
- пучка цукру
- сіль, перець на смак
Приготування
Курячі грудки перекрутити на фарш. Яблуко очистити від скоринки та натерти на дрібній тертушці. Цибулю дрібненько накраяти. Натерти пармезан. Змішати всі інгредієнти у мисці, додати спеції, хлібні крихти та борошно. Вимісити фарш до однорідної консистенції. Сформувати м’ясні кульки та відправити у холодильник на годинку. Можна частину кульок одразу ж заморозити. Обсмажити кульки у пательні на оливковій олії до готовності та рум’яної скоринки. Готові кульки викласти на паперовий рушник, щоб позбутись зайвого жиру, після – нанизати на шпажки.
Смачного!
Рекомендована техніка:
One response