Курячі тюфтельки з яблуком

DSC_1181_water

Дітям особливо сподобаються ніжні, з легким солодкуватим смаком, тюфтельки на шпажках. Ці м’ясні кульки можна заморозити, щоб в гарну погоду – швиденько підсмаживши їх на оливковій олії та нанизавши на шпажки – влаштувати маївку.

Легко готувати та смачно з’їсти на природі.

Складники

  • 2 курячих грудки
  • 1 зелене яблуко
  • 25 гр. пармезану
  • 2 ст.л. сухих хлібних крихт
  • 1 червона цибуля
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. борошна ( пшеничного або кукурудзяного)
  • італійські приправи на смак
  • пучка цукру
  • сіль, перець на смак

Приготування

Курячі грудки перекрутити на фарш. Яблуко очистити від скоринки та натерти на дрібній тертушці. Цибулю дрібненько накраяти. Натерти пармезан. Змішати всі інгредієнти у мисці, додати спеції, хлібні крихти та борошно. Вимісити фарш до однорідної консистенції. Сформувати м’ясні кульки та відправити у холодильник на годинку. Можна частину кульок одразу ж заморозити. Обсмажити кульки у пательні на оливковій олії до готовності та рум’яної скоринки. Готові кульки викласти на паперовий рушник, щоб позбутись зайвого жиру, після – нанизати на шпажки.

Смачного!

DSC_1180_water

 

Рекомендована техніка:

Вбудована газова поверхня Gorenje GW6N41IW

М’ясорубка Gorenje MG 1800 SJW

Сковорідка Gorenje CW 28 FCP

 

 

 

 

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *