Доброго дня! Сьогодні я приготував для вас смачний та швидкий сезонний перекус. Овочі, сир, зелень і свіжий хліб – все ідеально, як не крути.
Готуємо:
для 2х порцій
- 1 чиабата
- 1 баклажан
- 1 жовтий помідор
- 1 чорний помідор
- 100 г бринзи
- 2-3 ст.л. оливкової олії
- листя базиліку
- сіль, перець на смак
- 1 зубчик часнику
Все дуже просто: баклажани нарізати уздовж на тонкі шматочки. Гриль трохи змастити маслом і обсмажити на ньому баклажани. Тим часом нарізати помідори на кружечки, бринзу нарізати на прямокутники, листя базиліка обірвати. Коли баклажани будуть готові, розрізати хліб уздовж і обсмажити його на грилі. Натерти гарячий хліб зубчиком часнику, збризнути оливковою олією. На шматочок хліба викладати шарами помідори, баклажан, базилік, сир. Зверху накрити другим шматком хліба і гарненько притиснути чиабату. Розрізати бутерброд навпіл і відразу подавати до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |