Чиабата з баклажаном гриль, помідорами та бринзою

ciabatta_with_eggplant

Доброго дня! Сьогодні я приготував для вас смачний та швидкий сезонний перекус. Овочі, сир, зелень і свіжий хліб – все ідеально, як не крути.

Готуємо:

для 2х порцій

  • 1 чиабата
  • 1 баклажан
  • 1 жовтий помідор
  • 1 чорний помідор
  • 100 г бринзи
  • 2-3 ст.л. оливкової олії
  • листя базиліку
  • сіль, перець на смак
  • 1 зубчик часнику

Все дуже просто: баклажани нарізати уздовж на тонкі шматочки. Гриль трохи змастити маслом і обсмажити на ньому баклажани. Тим часом нарізати помідори на кружечки, бринзу нарізати на прямокутники, листя базиліка обірвати. Коли баклажани будуть готові, розрізати хліб уздовж і обсмажити його на грилі. Натерти гарячий хліб зубчиком часнику, збризнути оливковою олією. На шматочок хліба викладати шарами помідори, баклажан, базилік, сир. Зверху накрити другим шматком хліба і гарненько притиснути чиабату. Розрізати бутерброд навпіл і відразу подавати до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Гриль Gorenje KR 1800 CE

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *