Суп із селери та горгонзоли

14-zelenina_juha_s_sirom_z_modro_plesnijo

Складові на 4 персони

  • 1 кг селери
  • 1 цибулина
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1 літр овочевого або курячого бульйону
  • 100г сиру горгонзоли
  • сіль
  • мелений білий перець

Готуємо:

Очищену і нарізану кубиками цибулю з селерою відправте разом з оливковою олією в жароміцний сотейник. Приправте овочі сіллю і перцем. Розігрійте духовку до 200 ° С і поставте овочі запікатися на 20 хвилин. Селера має стати м’якою, а цибуля злегка підсмаженою. Готові овочі пересипте в чашу блендера з функцією підігріву. Встановіть режим приготування при високій температурі (High), залийте овочі бульйоном і кип’ятіть близько 5 хвилин. Готовий суп збийте у блендері. Коли суп охолоне, додайте горгонзолу або будь-який інший сир з блакитною пліснявою.

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO5333RW

Сотейник CW 20 CCP

Блендер з функцією приготування Gorenje BS 1600 E

Bine Volčič

Bine-Volcic  

Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію.
Для компанії Gorenje Bine Volčič підготував добірку корисних супів-пюре, які здивують читача незвичним поєднанням інгредієнтів та новими смаковими відчуттями, а також освіжаючі напої та страви для дитячого меню.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *