Яєчня з овочами

Turkish Scrambled Eggs with Tomatoes and Peppers.selective focus

Все елементарно і просто. Для швидшого сніданку саме те, що потрібно. І дорослим, і дітям ця страва прийдеться до смаку. Кількість інгредієнтів обмежена, тож беріть цей рецепт на замітку. Якщо полюбляєте пікантний смак, спробуйте додати гострого червоного перцю, свіжого або сушеного. 

Складові:

  • 6 яєць
  • 1 солодкий перець
  • 250-300 г помідорів ( не водянистих)
  • 100 г сиру фета
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • сіль
  • жменя петрушки
  • гострий перець в пластівцях ( по бажанню)

Приготування:

  1. Цибулю і перець очистити і порізати невеликими кубиками. У пательні розігріти оливкову олію. Всипати овочі і обсмажити їх на середньому вогні близько 5-7 хв. до пом’якшення.
  2. Помідори нарізати невеликими кубиками і додати в сковороду до овочів. Помішувати та готувати, поки помідори не перестануть виділяти сік.
  3. Яйця розбити в миску, посолити, за бажання додати гострий перець. Злегка збити виделкою. Вилити яєчну суміш в пательню. Готувати, постійно перемішуючи, доки яєчня не «схопиться». Тут справа смаку: комусь подобається ніжна й соковита яєчня, а хтось любить більш підсмажену. Посипати готову страву розкришеною фетою і подрібненою петрушкою. Одразу подавати до столу зі свіжим багетом або лавашем. 

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована індукційна поверхня Gorenje IT614SC

Посуд Gorenje CW 28 FCP

Зоряна Івченко

 

Зоряна Івченко

 

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *