Стейк із тунця

N233_Fish steak_final_LOWresRGB

За цим рецептом вам знадобиться свіжий тунець — справжній скарб, видобутий із морських глибин.
Приправивши його розмарином і тим’яном, а також скропивши лимонним соком, ви отримаєте надзвичайно смачну страву.
Подавайте разом з овочами.

Інгредієнти:

  • 150-грамовий стейк тунця
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • Дрібка солі
  • Дрібка перцю
  • 1 гілочка розмарину
  • 1 гілочка тим’яну
  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • 1 шматочок лимона

Для обсмажування:

  • 2 ст. ложки оливкової олії

Перед приготуванням змастіть олією та додайте приправ, або, для ще більшого аромату, замаринуйте стейк і помістіть у холодильник на термін до 24 годин.
Покладіть інгредієнти у вакуумний пакет, який підходить для приготування у вакуумі.
Запечатайте вакуумний пакет і помістіть його в духовку.
Коли автоматична програма завершиться, вийміть стейк із пакета.
Якщо у вас немає комбінованої парової духовки, можете використати сувід-апарат або вакууматор.
Підігрівши воду до 60 °C, покладіть у неї пакет на одну годину.
Коли стейк буде готовий, обсушіть його з обох сторін.
Попередньо розігрійте сковороду до високої температури.
Рухайте стейк на сковороді приблизно 1–2 хвилини на кожній стороні.
Індукційні варильні поверхні, які відповідають вашому стилю приготування
Неважливо, для кого ви готуєте — для себе чи для всієї сім’ї. Індукційні варильні поверхні

Gorenje OmniFlex завжди забезпечують першокласний результат.
Численні ідеально налаштовані функції полегшують використання робочої поверхні, завдяки чому процес приготування їжі стає надзвичайно простим, інтуїтивним і зручним.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *