Вірите чи ні, але саме цей качан молодої капусти хотів до супу. Тож, результатом смачного і легкого супчику за мотивом італійського мінестроне ділимось і з вами.
На 4 порції:
- 1/2 середньої капустини
- 3 картоплини
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 3-4 стебла селери
- 1 стакан зеленого горошку
- 1/2 склянки в’ялених томатів
- 1/2 склянки дрібної пасти
- 1 ст. л. сванської солі (або за смаком)
- 1 ч. л. орегано
- 2 ст. л. оливкової олії
- пармезан
- зелень
Готуємо:
- Цибулю, часник і селеру дрібно нарізати в чаші комбайна і припустити до м’якості в сотейнику, додати посічену капусту і тушкувати 5 хвилин, помішуючи.
- Додати нарізану кубиком картоплю, помідори і тушкувати ще 1-2 хвилини. Влити окріп (близько 1,2-1,5 л.), всипати пасту, додати орегано і варити на невеликому вогні 10 хвилин.
- Зелень подрібнити. Розлити суп по тарілках, додати в кожну тарілку подрібнену зелень, перець і пару крапель оливкової олії. За бажанням додати натертий пармезан.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food. |