Суп з молодою капустою, в’яленими помідорами і сванською сіллю

cabbage_soup

Вірите чи ні, але саме цей качан молодої капусти хотів до супу. Тож, результатом смачного і легкого супчику за мотивом італійського мінестроне ділимось і з вами.

На 4 порції:

  • 1/2 середньої капустини
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3-4 стебла селери
  • 1 стакан зеленого горошку
  • 1/2 склянки в’ялених томатів
  • 1/2 склянки дрібної пасти
  • 1 ст. л. сванської солі (або за смаком)
  • 1 ч. л. орегано
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • пармезан
  • зелень

Готуємо:

  1. Цибулю, часник і селеру дрібно нарізати в чаші комбайна і припустити до м’якості в сотейнику, додати посічену капусту і тушкувати 5 хвилин, помішуючи.
  2. Додати нарізану кубиком картоплю, помідори і тушкувати ще 1-2 хвилини. Влити окріп (близько 1,2-1,5 л.), всипати пасту, додати орегано і варити на невеликому вогні 10 хвилин.
  3. Зелень подрібнити. Розлити суп по тарілках, додати в кожну тарілку подрібнену зелень, перець і пару крапель оливкової олії. За бажанням додати натертий пармезан.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje G6SY2B

Кухонний комбайн Gorenje SBR800HC

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *