Суп з кропиви та шпинату

koprivina juha_Bine 2

Складові на 2 персони

  • 50г шпинату
  • 20г свіжої кропиви
  • ¼ цибулі-порею
  • 1 зубчик часнику
  • 2 картоплини
  • 500 мл води або овочевого бульйону
  • жменя свіжої петрушки
  • 2 столові ложки кефіру або йогурта
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль за смаком
  • мелений білий перець

Приготування

При використанні блендера Gorenje з функцією підігріву встановіть режим високої температури HIGH. На оливковій олії обсмажте подрібнену цибулю-порей і часник до появи аромату. Сюди ж відправте дрібно нарізану кубиками картоплю і залийте всі інгредієнти бульйоном. У режимі приготування Sauté / Simmer варіть 20 хвилин або до готовності картоплі. Додайте листя шпинату, кропиви і петрушки. Пару хвилин для зелені в гарячому бульйоні цілком достатньо, щоб зберегти насичений зелений колір і багатство вітамінів. У режимі подрібнення збийте масу до стану крем-супу. Приправте готовий суп сіллю, перцем. Для свіжості додайте 2 ложки кефіру або йогурта.

Рекомендована техніка:

Блендер з функцією приготування Gorenje BS 1600 E

Bine Volčič

Bine-Volcic  

Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію.
Для компанії Gorenje Bine Volčič підготував добірку корисних супів-пюре, які здивують читача незвичним поєднанням інгредієнтів та новими смаковими відчуттями, а також освіжаючі напої та страви для дитячого меню.

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *