Складові на 2 персони
- 50г шпинату
- 20г свіжої кропиви
- ¼ цибулі-порею
- 1 зубчик часнику
- 2 картоплини
- 500 мл води або овочевого бульйону
- жменя свіжої петрушки
- 2 столові ложки кефіру або йогурта
- 2 столові ложки оливкової олії
- сіль за смаком
- мелений білий перець
Приготування
При використанні блендера Gorenje з функцією підігріву встановіть режим високої температури HIGH. На оливковій олії обсмажте подрібнену цибулю-порей і часник до появи аромату. Сюди ж відправте дрібно нарізану кубиками картоплю і залийте всі інгредієнти бульйоном. У режимі приготування Sauté / Simmer варіть 20 хвилин або до готовності картоплі. Додайте листя шпинату, кропиви і петрушки. Пару хвилин для зелені в гарячому бульйоні цілком достатньо, щоб зберегти насичений зелений колір і багатство вітамінів. У режимі подрібнення збийте масу до стану крем-супу. Приправте готовий суп сіллю, перцем. Для свіжості додайте 2 ложки кефіру або йогурта.
Рекомендована техніка:
Bine Volčič
![]() |
Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію. |
One response