Рієт з форелі та оливок

Рийеи с лососем

Якщо ви вже почали замислюватись над стравами, які можна подати до святкового столу, тоді рекомендую скуштувати легку в приготуванні, але разом з тим дуже вишукану за смаком закуску. Впевнена, що вона нікого не залишить байдужим.

Складові:

  • 500 г філе форелі зі шкуркою
  • 150 мл білого сухого вина
  • 15 оливок
  • 1 ч. л. цедри апельсина
  • 150 г вершкового масла
  • оливкова олія холодного віджиму
  • сіль, мелений білий перець

Готуємо:

  1. Покладіть філе форелі в невеликий сотейник, влийте біле вино. Доведіть до кипіння і варіть під кришкою на повільному вогні 5-7 хв. Перекладіть філе на тарілку, видаліть шкурку, за допомогою вилки розберіть м’ясо на невеликі шматочки.
  2. Розігрійте на сковороді оливкову олію і обсмажте апельсинову цедру (1 хв.)Оливки роздавіть склянкою і видаліть кісточки, крупно наріжте.
  3. Вершкове масло наріжте невеликими шматочками і розтопіть на повільному вогні. У мисці змішайте гарячу рибу, оливки, цедру апельсина і розтоплене масло, посоліть і поперчіть, добре перемішайте.
  4. Перекладіть рієт в формочки, остудіть, накрийте харчовою плівкою або фольгою. Зберігати рієт можна до 7 днів в керамічному або скляному посуді в холодильнику.

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje IT614SC

cw24ccp

Посуд Gorenje CW 24 CCP

Elza Brook

 

 

 

Фуд. фтограф та фуд. стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *