Цей яскравий суп я готую вже багато років – легкий у приготуванні і смачний одночасно. Впевнений, що даний рецепт стане улюбленим у вашій сім’ї. Ніжний, делікатний і такий домашній.
На 4 порції:
- 1 стеблина цибулі порей
- 300 г зеленого горошка
- 300 г броколі
- 2 зубчики часнику
- 1 л. овочевого бульйону
- 1 крупна картоплина
- 2 ст. л. оливкової олії
- сіль, перець
- 1 ч. л. італійських трав
- 70 мл. вершків
- горстка улюбленої зелені
Готуємо:
- Обсмажте подрібнену цибульку і часник у невеликій кількості оливкової олії. Додайте зелений горошок, суцвіття броколі і нарізану кубиками картоплю. Через пару хвилин залийте овочі бульйоном і варіть близько 10 хвилин. Додайте подрібнену зелень і збийте блендером до консистенції суп-пюре. Сіль та перець додайте за смаком, доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню. Подавайте до столу з вершками і фетою за бажання.
- Якщо Ви готуєте з блендером Gorenje з функцією приготування, тоді дотримуйтесь послідовності кроків: спершу обсмажуйте в режимі високої температури High близько 3-5 хв., варіть у програмі Simmer 25-30 хв. Блендер дозволяє одночасно готувати і подрібнювати інгредієнти.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food. |