Зелень немов з грядки

Parsley-bunch-in-a-glass_watermark

Завдяки наведеним нижче порадам Ви надовше збережете свіжість та яскравий колір зелених трав . Оберіть зручний для Вас спосіб.

  1. Метод «Посадка». Найкраще підійде для петрушки, базиліку, кіндзи, естрагону, м’яти. Наповніть невеличку банку холодною водою, опустіть стеблі зелені, попередньо обрізавши зів’ялі кінчики. Накрийте банку поліетиленовим пакетом, так щоб залишилось достатньо повітря, і зафіксуйте резинкою. Зберігайте трави у холодильнику.
  2. Метод «Рушник». Найкраще підходить для кропу, майорану, розмарину, тім’яну. Загорніть трави вологим паперовим рушником і помістіть у пакет із застібкою. Зберігайте пакет у холодильнику.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *