Завдяки наведеним нижче порадам Ви надовше збережете свіжість та яскравий колір зелених трав . Оберіть зручний для Вас спосіб.
- Метод «Посадка». Найкраще підійде для петрушки, базиліку, кіндзи, естрагону, м’яти. Наповніть невеличку банку холодною водою, опустіть стеблі зелені, попередньо обрізавши зів’ялі кінчики. Накрийте банку поліетиленовим пакетом, так щоб залишилось достатньо повітря, і зафіксуйте резинкою. Зберігайте трави у холодильнику.
- Метод «Рушник». Найкраще підходить для кропу, майорану, розмарину, тім’яну. Загорніть трави вологим паперовим рушником і помістіть у пакет із застібкою. Зберігайте пакет у холодильнику.