Ця проста барвиста кремова страва легка та смачна. Потіште себе кремовим соусом із тофу й обсмаженими грибами. Страва на щодень, яка підіймає настрій і наповнює енергією.
Інгредієнти
● 150 г кольорових макаронів
● 300 г м’якого тофу
● 2 зубчики часнику
● 1 ст. л. дрібно порізаного імбиру
● 1 ч. л. цукру
● 1,5 ч. л. солі
● 1 ч. л. порошку з п’яти спецій
● 2 ст. л. кунжутної олії
● 100 мл соєвих вершків
● 150 г ерінгів
● 2 ст. л. подрібненого базиліку
● свіжий перець чилі для прикраси
Мілко подрібніть 1 ст. л. імбиру та 2 зубчики часнику. Помістіть 300 г м’якого тофу в чашу для змішування та додайте подрібнений часник з імбирем. Додайте 1,5 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру та 1 ч. л. порошку з п’яти спецій. Влийте 2 ст. л. кунжутної олії та змішайте соус за допомогою занурювального блендера. Змішуйте до однорідної консистенції та за потреби долийте кілька столових ложок води. Приготуйте 150 г кольорових макаронів у підсоленому окропі (al dente). Наріжте великими шматками 150 г ерінгів і обсмажуйте їх протягом близько 5 хвилин. Помістіть на сковорідку готові макарони та перемішайте. Зверху полийте соусом із тофу та додайте 2 ст. л. подрібненого базиліку. Перед подаванням на стіл прикрасьте свіжим перцем чилі.