“Лінивий” бургер

sandwich with ground  beef and onion

Це такий собі “лінивий” бургер, адже замість звичної котлети – незвичний фарш. При цьому фарш готується з одним секретом. Якщо його просто підсмажити, то вийде доволі сухий фарш з пісної яловичини. Коли ж додатково тушкувати фарш з жирним курячим бульйоном, то отримаємо ніжну та соковиту начинку для бургера. Солодка та хрустка ріпчаста цибуля, на мій погляд, чудово доповнить нейтральний смак м’ясного фаршу. Подаємо все в м’яких булочках, і чудова страва для компанії готова.

sandwich with ground beef and onion

Складники

  • 400 г фаршу з яловичини
  • 8 булочок для гамбургерів
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 200 мл. курячого бульйону
  • сіль, перець на смак

Приготування

1.На розігріту пательню викладіть фарш. Готуйте доки не перестане виділятися сік, час від часу помішуючи.  За допомогою дерев’яної ложки розділіть фарш на дрібніші шматочки.

2. Додайте до фаршу бульйон та продовжуйте готувати на помірному вогні, доки м’ясо не вбире в себе всю рідину. Виправіть фарш на сіль.

3. Цибулю наріжте на тоненькі кружальця, а булочки навпіл. На кожну половинку булочки викладіть фарш, цибулю та поперчіть. Накрийте верхньою половинкою булочки. Смачного!

Рекомендована техніка:

Газова варильна поверхня Gorenje G6N50RW

cw24ccp

Посуд Gorenje CW 24 CCP

Зоряна Івченко

 

Зоряна Івченко

 

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *