Баклажани, обсмажені в клярі з пармезаном

baked_eggplant
Існує багато рецептів приготування баклажанів з пармезаном. Хочу поділитися з вами одним із них. Баклажани, приготовані по цьому рецепту дуже ніжні всередині та хрусткі ззовні.
Складові:
  • 2 баклажани
  • 50 г. борошна
  • 50 г. крохмалю
  • 200 мл. холодної води
  • 50г. тертого пармезану
  • сіль
  • оливкова олія
Приготування:
  1. Баклажани вимити, просушити, порізати кружками і посолити.
  2. Змішати борошно та крохмаль. Помішуючи суху суміш поступово додавати холодну воду.
  3. В отримане тісто всипати натертий пармезан.
  4. Розігріти сковороду, влити достатню кількість олії. Кожен кружечок баклажану обмокнути в тісто і обсмажувати на пательні до золотистого кольору.
  5. Щоб позбутися зайвої олії викласти готові баклажани на паперовий рушник.

Рекомендована техніка:

Індукційна поверхня Gorenje IT 614 SC

Пательня  CW 28 FCP

Elza Brook

 

 

 

 

Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *