Існує багато рецептів приготування баклажанів з пармезаном. Хочу поділитися з вами одним із них. Баклажани, приготовані по цьому рецепту дуже ніжні всередині та хрусткі ззовні.
Складові:
- 2 баклажани
- 50 г. борошна
- 50 г. крохмалю
- 200 мл. холодної води
- 50г. тертого пармезану
- сіль
- оливкова олія
Приготування:
- Баклажани вимити, просушити, порізати кружками і посолити.
- Змішати борошно та крохмаль. Помішуючи суху суміш поступово додавати холодну воду.
- В отримане тісто всипати натертий пармезан.
- Розігріти сковороду, влити достатню кількість олії. Кожен кружечок баклажану обмокнути в тісто і обсмажувати на пательні до золотистого кольору.
- Щоб позбутися зайвої олії викласти готові баклажани на паперовий рушник.
Рекомендована техніка:
Elza Brook
|
Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.
|