Вафлі з нутеллою і апельсинами

nutella_orange_waterpsd

Складові:

  • 250 г борошна
  • 3 шт. яєць
  • 500 мл. молока
  • 125 г вершкового масла
  • 5 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту
  • 150 г нутелли
  • 3 шт. апельсинів
  • дрібка солі
  • цукрова пудра свіжа м’ята для подачі

Спосіб приготування:

1.Масло розм’якшити до кімнатної температури. Збити міксером масло з цукром до пишності. Не припиняючи збивати, додати яйця, молоко, ваніль і дрібку солі. Добре змішати і всипати просіяне з розпушувачем борошно. Перемішати тісто і спекти рум’яні вафлі.

2.Апельсини глибоко очистити і порізати тонкими кружальцями поперек. Намазати половину вафель нутеллою, покрити кружальцями апельсинів і накрити другою, не намазаною вафлею. Посипати цукровою пудрою і прикрасити свіжою м’ятою.

Рекомендована техніка:

Вафельниця Gorenje SM 703 BK

Міксер Gorenje ME 501 B

Зоряна Івченко

Зоряна Івченко  

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *