Смузі з персиком, полуницею, чорницею, м’ятою і вівсянкою

gorenje-8_Water

Літо – це чудова пора, з таким розмаїттям смачних фруктів, ягід і овочів 🙂 Саме час поповнювати організм вітамінами! Пропоную приготувати чудовий напій, як варіант легкого перекусу або сніданку.

на 3-4 порції

  • 2 персика
  • 1 скл. полуниці ( свіжої або замороженої )
  • 1/3 скл. чорниці ( свіжої або замороженої )
  • 2 ст. л. вівсяних пластівців
  • 1 ст. л. меду або цукру
  • 10-15 листочків м’яти
  • 2 скл. молока ( можна соєвого / мигдального / кокосового

Приготування

Все дуже просто просто: в чашу блендера скласти заморожені ягоди, нарізаний часточками персик, вівсянку, мед або цукор, листя м’яти і влити молоко. Збивати блендером 30-40 секунд до однорідності. Розлити смузі в келихи, прикрасити за бажанням і подавати коханим!

Порада від Едуарда Насирова:

  • Не забувайте, що зараз розпал сезону овочів та фруктів, а це значить, що потрібно робити заготовки на зиму. Найпростіший і корисний спосіб – морозити продукти, нарізати на кубики або збивати в пюре, потім скласти в контейнери, підписати і відправити на зберігання. Взимку ж буде – ой, як приємно – дістати заготовку і порадувати домашніх смачним блюдом з ароматом літа.

Гарного вам настрою і до скорої зустрічі 🙂

Рекомендована техніка:

Смузі – блендер Gorenje BSM600W

Морозильна скриня Gorenje FH331W

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *