Літо – це чудова пора, з таким розмаїттям смачних фруктів, ягід і овочів 🙂 Саме час поповнювати організм вітамінами! Пропоную приготувати чудовий напій, як варіант легкого перекусу або сніданку.
на 3-4 порції
- 2 персика
- 1 скл. полуниці ( свіжої або замороженої )
- 1/3 скл. чорниці ( свіжої або замороженої )
- 2 ст. л. вівсяних пластівців
- 1 ст. л. меду або цукру
- 10-15 листочків м’яти
- 2 скл. молока ( можна соєвого / мигдального / кокосового
Приготування
Все дуже просто просто: в чашу блендера скласти заморожені ягоди, нарізаний часточками персик, вівсянку, мед або цукор, листя м’яти і влити молоко. Збивати блендером 30-40 секунд до однорідності. Розлити смузі в келихи, прикрасити за бажанням і подавати коханим!
Порада від Едуарда Насирова:
- Не забувайте, що зараз розпал сезону овочів та фруктів, а це значить, що потрібно робити заготовки на зиму. Найпростіший і корисний спосіб – морозити продукти, нарізати на кубики або збивати в пюре, потім скласти в контейнери, підписати і відправити на зберігання. Взимку ж буде – ой, як приємно – дістати заготовку і порадувати домашніх смачним блюдом з ароматом літа.
Гарного вам настрою і до скорої зустрічі 🙂
Рекомендована техніка:
|
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |