Креветки із сальсою чилі

60_25194_waterpsd

на 4 порції

  • 1 кг креветок
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль

для сальси:

  • 1 червоний солодкий перець,
  • розрізаний навпіл, без насіння
  • 1 гострий перець чилі
  • 1 середній помідор
  • 1 солодка червона цибулина
  • 1 лайм, лише сік
  • 1 столова ложка листя коріандру

1.Увімкніть у духовці режим «гриль великої площі + робота вентилятора», задайте температуру 220°С. Креветки скропіть олією, посоліть, покладіть на деко. Поставте деко вдуховку на середній рівень і готуйте 4 хвилини. Переверніть креветки й готуйте ще 4 хвилини.

2.Поки креветки готуються, зробіть сальсу чилі: змішайте в чаші блендера солодкий перець, чилі, помідор, цибулю та сік лайма. Злегка збийте. Перекладіть у миску й перемішайте з листям коріандру.

3.Готові креветки перекладіть на таріль і подавайте із сальсою чилі. У якості гарніру можна додати рис басматі.

Рекомендована техніка:

bo637inb

Вбудована духова шафа Gorenje BO637INB

Блендер Gorenje HBX 884 QE

Олена Колдунова

Елена-Колдунова Автор кулінарної книги “Нет времени готовить?” , відомий у Росії фуд-фотограф і фуд стиліст. Основне кулінарне кредо: незважаючи на квапливий ритм життя сучасного мешканця мегаполісу потрібно і можливо встигати готувати для себе і рідних. Запропоновані Оленою рецепти готуються швидко і не потребують особливих вмінь, а результат буде виглядати, як на фото.
Ми тішимося тим, що саме Олена Колдунова стала автором збірки рецептів для нової висококласної лінійки побутової техніки Gorenje Infinity.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *