Сьогодні ми будемо готувати душевну та смачну випічку, якою ви зможете порадувати своїх рідних. Приготувати шоколадні мафіни зовсім не складно – головне слідувати простій інструкції.
Рекомендую:
на 10 мафінів
- 2 яйця
- 150 гр. борошна
- 50 гр. мигдалю
- 2 ч.л. розпушувача
- 3 ст.л. гіркого какао порошку
- 150 гр. цукру
- 100 мл. оливкової олії
- 200 мл. натурального йогурту
- 200 гр. м’якого сиру/рікоти
- 3-5 ст.л. ванільного цукру
- мигдальні пластівці
- У формочки вкласти паперові вкладиші.
- У блендері подрібнити мигдальні горіхи. Сир перебити блендером разом з ванільним цукром.
- Міксером збити яйця з цукром до білого кольору, додати оливкову олію та йогурт.
- З’єднати борошно, какао-порошок, розпушувач і подрібнений мигдаль у окремій посудині, перемішати.
- Частинами ввести в рідкі інгредієнти борошняну суміш, добре перемішуючи кожного разу.
- Розділити тісто навпіл. Одну частину розкласти в формочки, потім покласти на тісто приблизно по 2 ч.л. сирної начинки, злегка вдавлюючи її в тісто. Покрити рештою тіста. Розрівняти, присипати мигдальними пластівцями і відправити в розігріту до 180 ° С духову шафу.
- Випікати 20-25 хвилин (перевіряти зубочисткою)
- Остудити на решітці і подавати до чаю. Смачного!
Рекомендована техніка:
|
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |