Виявляється з сиром і ковбасою буває не тільки бутерброд, а ще й дуже смачний і ситний салат. Саме такі поєднання інгредієнтів у салатах користуються популярністю в Швейцарії і Німеччині. Ну а що, готувати дуже просто і швидко, салат готовий буквально за 10 хвилин.
Складові:
- 150 г вареної ковбаси
- 100 г твердого сиру
- 2 мариновані огірки
- 5 відварених перепелиних яєць
- 1 ріпчаста цибуля
- пучок зеленої цибулі
- 3 ст. л. рослинної олії
- 1 ст. л. яблучного оцту
- сіль і чорний перець
Готуємо:
- Сир і ковбасу нарізати соломкою. Ріпчасту цибулю нарізати на тоненькі півкільця, огірок – кубиками. Зелену цибулю дрібно нашаткувати. Відварені перепелині яйця очистити і розрізати навпіл.
- У мисці змішати оцет, олію, сіль і перець. Додати всі підготовлені інгредієнти. Перемішати до об’єднання.
Смачного!
Зоряна Івченко
|
Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com. |