Грушево-медовий смузі

smoothie_green

Груші і мед створюють класичне осіннє поєднання. Додавши до них всього декілька інгредієнтів отримуємо щось нове і дивовижне. Легка текстура, приємний відтінок зеленого, який дає свіжий шпинат – все це не лише смачно, але й естетично. І навіть тих, хто скептично ставиться до поєднання груші, мигдального молока і шпинату, приємно здивує смак. Осінь – справжня пора відкриттів і насолод.

Складові:

  • 1 скл. мигдалевого молока
  • 1 скл. шпинату
  • 1 скл. заморожених груш
  • ½ скл. грецького йогурту
  • 1 ч. л. меду
  • ½ ч. л. натертого свіжого імбиру
  • ½ ч. л. ванільного екстракту

Приготування:

  1. Груші необхідно очистити від шкірки і серцевини. Нарізати довільними шматочками, помістити в спеціальний пакет із застібкою або харчовий контейнер і відправити до морозильної камери на 2-3 години.
  2. Імбир очистити та натерти на дрібній тертушці.
  3. Шпинат помити та просушити паперовим рушником.
  4. Всі інгредієнти помістити в чашу блендера, закрити кришкою і збивати до однорідної консистенції.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Смузі-блендер Gorenje BSM600W

Анна Мітякіна

 

Anna-Mitialina

 

З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *