Пряні овочі гриль

ovochI na grilI

Смачна та легка у приготуванні вечеря, а можливо й обід. Гостра пряна заправка ідеально доповнить смак овочів-гриль. Для даної страви Ви можете обирати будь-які овочі. Керуйтесь власним вподобанням та сезонністю.

на 2 порції

  • 1 цукіні/кабачок
  • 1 болгарський перець
  • 150 г печериць
  • 1 цибулина
  • 8 коктейльних помідорів
  • 1 чилі
  • 1/3 ст. оливкової олії
  • 1/6 ст. яблучного оцту
  • 30 мл. бальзамічного оцту
  • 2-4 ст.л соєвого соусу
  • 4-5 зубчиків часнику
  • пару гілочок кінзи/петрушки
  • 1 ч.л. меленої паприки
  • чорний мелений перець, орегано
  1. Овочі та печериці нарізати на великі шматки. Викласти овочі на гриль, злегка змащений олією, і підсмажити до готовності.
  2. Очистити часник, роздавити кожний зубочок. Дрібненько нарізати перець чилі.
  3. Змішати олію, 2 різновиди оцту, соєвий соус, паприку, чорний перець, орегано, чилі і часник. Скласти овочі та печериці в миску, залити підготовленим маринадом, ретельно перемішати. Додати подрібнену зелень і подавати до столу. За бажанням можна також додати улюбленого сиру – фети, моцарелли, тофу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Електричний гриль Gorenje KR 1800 CE

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *