Сама назва соусу говорить про те, що він є незамінним супутником страв, приготованих на грилі або мангалі. Використовуйте домашній соус bbq в якості маринаду для м’яса або глазурі для рум’яної і апетитної скоринки.
Складові:
- 2 склянки кетчупу/томатної пасти
- 1/2 склянки яблучного оцту
- 2 ст. л. меду
- 2 ст. л. коричневого цукру
- 1/2 ст. л. копченої паприки
- 1/2 ст. л. часникового порошку
- 1 ст. л. медової гірчиці
- 2 ст. л. вустерського соусу (Worcestershire sauce)
Приготування:
Підготуйте всі інгредієнти для соусу і помістіть їх у великій сотейник. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і варіть близько години, регулярно помішуючи. Готовий соус перелийте в стерилізовані банки і зберігайте в холодильнику близько 2-х тижнів. Слоїк такого соусу чудово смакуватиме до страв, приготованих на грилі.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Анна Мітякіна
|
З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”. |