Пісний брауні з арахісом

brauni

Смачний і ароматний, в міру вологий шоколадний Брауні стане відмінним десертом для тих, хто додержує піст, а також урізноманітнить дієту вегетаріанцям.

Складові:

  • 1 склянка пшеничного борошна
  • 1 склянка цільнозернового борошна
  • 1 склянка цукру
  • ¾ склянки какао
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л солі
  • 170 мл оливкової олії
  • 1 склянка води
  • 50-70 г арахісу
  • сік і цедра 1-го лайму
  • ванільний цукор
  1. Пісний Брауні готується дуже швидко. Духову шафу розігрій до 180 С, підготуй форму 20 на 20 см, вистели її пергаментом.
  2. Підсмаж арахіс на сухій пательні, очисть від лушпиння і подрібни до стану крупних крихт.
  3. В мисці змішай всі сухі інгредієнти. Влий олію і воду. Додай цедру і сік лайму. Всип арахіс, але не весь – частинку залиш для посипки готового Брауні. Розмішай, щоб утворилось однорідне тісто.
  4. Перелий тісто у форму, зверху посип горішками і постав у духову шафу випікатись протягом 35-40 хвилин.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje  BO637E21XG

Elza Brook

 

 

Фуд. фтограф та фуд. стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *