Смачний і ароматний, в міру вологий шоколадний Брауні стане відмінним десертом для тих, хто додержує піст, а також урізноманітнить дієту вегетаріанцям.
Складові:
- 1 склянка пшеничного борошна
- 1 склянка цільнозернового борошна
- 1 склянка цукру
- ¾ склянки какао
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л солі
- 170 мл оливкової олії
- 1 склянка води
- 50-70 г арахісу
- сік і цедра 1-го лайму
- ванільний цукор
- Пісний Брауні готується дуже швидко. Духову шафу розігрій до 180 С, підготуй форму 20 на 20 см, вистели її пергаментом.
- Підсмаж арахіс на сухій пательні, очисть від лушпиння і подрібни до стану крупних крихт.
- В мисці змішай всі сухі інгредієнти. Влий олію і воду. Додай цедру і сік лайму. Всип арахіс, але не весь – частинку залиш для посипки готового Брауні. Розмішай, щоб утворилось однорідне тісто.
- Перелий тісто у форму, зверху посип горішками і постав у духову шафу випікатись протягом 35-40 хвилин.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Elza Brook
Фуд. фтограф та фуд. стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших. |