Домашній рум’яний хліб з ідеальною хрусткою скоринкою.

bread_carrot_114_watermark

Як приємно, коли аромат свіжоспеченого запашного хлібу наповнює їдальню і нагадує нам про вихідний день, який так приємно провести в колі найрідніших людей. Якщо Ви вирішите порадувати своїх близьких домашнім рум’яним хлібом, скористайтесь чудовими порадами для досягнення найліпших результатів. Щоб хліб набув ніжної хрусткої скоринки, а серединка залишалась м’якою, поставте на низ духової шафи невеличку ємність з водою. У процесі випікання вода буде випаровуватись і запобігати пересушуванню скоринки. Хліб збереже світлий колір і буде краще підходити. До речі, перевірити готовність випічки можна за допомогою дерев’яної шпажки. Встроміть шпажку у центр буханки. Коли шпажка суха, без залишку тіста – виріб готовий. Свіжоспечений хліб перекладіть на решітку і накрийте рушником, даючи можливість поступово охолонути.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *