Гороховий суп з м’ятою

B60K5931

Складники

  • 0,5 кг замороженого горошку
  • 0,5 л води
  • 1 пучок свіжої м’яти
  • кілька шматочків вершкового масла
  • сіль
  • білий перець

Приготування

У чашу блендера з функцією підігріву всипте горох і додайте півлітра води. Встановіть режим приготування при високій температурі (High) і проваріть горох до м’якого стану (20 хвилин). Приправте сіллю, перцем і збийте суп до однорідної маси. Під час змішування додайте вершкове масло і свіжу м’яту.

Рекомендована техніка:

Блендер з функцією приготування Gorenje BS 1600 E

Bine Volčič

Bine-Volcic Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію.
Для компанії Gorenje Bine Volčič підготував добірку корисних супів-пюре, які здивують читача незвичним поєднанням інгредієнтів та новими смаковими відчуттями, а також освіжаючі напої та страви для дитячого меню.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *